Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Övrigt

Välkommen till kategorin Övrigt hos Isabelle of Sweden, där unik design och kreativitet förenas i en harmonisk symfoni av stil och funktion. Här finner du de där speciella produkterna som ger det lilla extra till din garderob eller ditt hem. Varje objekt har valts ut med omsorg och tanke på att komplettera din personliga stil och skapa en känsla av lyx i vardagen.

I denna kategori kan du utforska allt från avantgardistiska accessoarer som sätter pricken över i:et på din outfit till sofistikerade home & living-artiklar som förskönar och adderar karaktär till ditt hem. Oavsett om du är ute efter en unik present eller vill skämma bort dig själv, är kategorin Övrigt platsen att upptäcka nya favoriter.

Varje produkt hos Isabelle of Sweden representerar inte bara en del av vår designfilosofi utan är också ett uttryck för hantverksskicklighet och kvalitet. Vi tror att detaljerna gör helheten, och i vår Övrigt-kategori hittar du de detaljer som fulländar din look eller ditt hem.

Låt dig inspireras av Isabelle of Swedens Övrigt-kollektion och ge plats för nytt, spännande och oväntat i din livsstil. Varmt välkommen att utforska och hitta dina nya skatter hos oss!

Cork-Back Coaster

95 kr
I lager